Releu Pornire Honda Crf

NRP3060

Produs nou

Releu Pornire

pentru Honda Crf

 

Perfect compatibil/inlocuibil cu original

Marca Arrowhead Made in SUA

Mai multe detalii

1 Obiect

88,00 lei cu TVA

Informatii

Releele de pornire Arrowhead îndeplinesc cele mai înalte specificații și toleranțe din clasa lor pentru a se asigura că se potrivesc sau depășesc calitatea OE.

Releele de pornire Arrowhead au fost create pentru a oferi o alternativă la piesa de schimb OEM cu durabilitate și performanță cu adevărat ridicate și caracterizate, în același timp, prin practicitate și economie.

Datorită know-how-ului unuia dintre liderii în producția de echipamente electrice pentru motociclete și utilizarea materialelor de calitate și a utilajelor de ultimă generație, releele de pornire Arrowhead sunt un punct de referință pentru sector.

INFORMAȚII PRODUCĂTOR 

Arrowhead este o companie americană care este lider incontestabil în domeniul componentelor electrice cu aplicații transversale.

De peste 50 de ani, Arrowhead s-a specializat în fabricarea de alternatoare, motoare de pornire, regulatoare de tensiune și diverse piese de schimb electrice.

Know-how-ul important și investițiile continue în cercetare și dezvoltare fac din Arrowhead un punct de referință în sectorul său.

Arrowhead oferă o gamă largă de produse dedicate lumii motocicletelor off-road.

potriveste pentru:

  • Honda Crf x 250 2004 - 2009
  • Honda Crf x 250 2011 - 2013
  • Honda Crf x 250 2015 - 2016

Recenzii

Scrie o recenzie

Releu Pornire Honda Crf

Releu Pornire Honda Crf

Releu Pornire

pentru Honda Crf

 

Perfect compatibil/inlocuibil cu original

Marca Arrowhead Made in SUA

Accesorii